DIGITAL MARKEDSFØRING

En faglig blogg om digital markedsføring. Bloggen vil i utgangspunktet ta for seg mine interesser, tanker og meninger rundt den digitale verden.

Growth Marketing – Nødvendig å implementere for å overleve!

Growth Marketing, er det nødvendig? Ja, det er avgjørende! De største selskapene driver med dette, Facebook, Instagram, Google og mange fler. Growth Marketing er en prosess der det utføres rask eksperimentering på tvers av avdelinger, for å finne den mest effektive måten å vokse rask på.

6 steg for å komme i gang med E-post markedsføring

De fleste virksomheter benytter e-post markedsføring, men setter alt for lite fokus på noe som leverer best effekt. E-post markedsføring gir deg høyest konverteringsrate, og reduserer kostnaden per konvertering!

Business Model Canvas

Skal man gå fra idefasen til markedet, trengs det en forretningsmodell. Da en forretningsmodell beskriver hvordan ting gjennomføres i praksis. Business Model Canvas er en måte å utvikle forretningsmodeller på som mange bruker..

Sikkerhet vs tilgjengelighet

Uber er et selskap som ofte blir kritisert av ulike nettaviser om sine negative sider ved bruk, men blir likevel brukt av millioner mennesker rundt om i verden. Som alt annet er det både ulemper og fordeler ved Uber, og hva man velger å legge vekt på. Sikkerhet fremfor tilgjengelighet?

LYS FREMTID

Teknologi er fremtiden, den forandrer seg stadig og blir mer avansert for hvert år som går. 3D printing vil ta sin del i fremtiden, der mye blir erstattet av slike maskiner. 3D printing er en produksjonsteknikk der objekter bygges opp lag for lag…

Lukk meny